Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Film over belang Europa voor ondernemers

Morgen, woensdag 29 augustus aanstaande, zenden de gezamenlijke ondernemersorganisaties (VNO NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland) na het NOS acht uur-Journaal op Nederland 1 en ook beide andere publieke zenders (Ned. 2 om 20:21 uur en Ned. 3 om 20:34 uur) een korte film uit. In dit filmpje wordt namens meer dan 500.000 ondernemers, groot en klein, de volgende boodschap met het publiek gedeeld: een sterk Europa is van levensbelang voor Nederland!De film roept op naar de feiten achter Europa en de euro te kijken. De euro en Europa staan ter discussie als nooit tevoren. Makkelijke one-liners en sentimenten hebben steeds vaker de overhand, zeker nu de verkiezingen er aan komen. Een sterk Europa is van levensbelang voor Nederland. Daarom zetten de ondernemers de feiten op een rij: wat betekenen de euro en Europa wérkelijk voor Nederland!

De ondernemersorganisaties lanceren woensdag ook een website waar de feiten over de euro en Europa verder worden verdiept: www.europaendefeiten.nl.
Ook de ondernemers uit de film komen hier uitgebreider aan het woord. Klik hier voor een preview van de film.

Volg voor meer informatie ook de hashtag #europafeiten op twitter.
Publicatiedatum: