Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-Center ZANN zoekt bio-glastelers die mee willen groeien

Sinds 1977 is Bio-Center ZANN actief in de export van biologische groenten en fruit. "Ondanks de economische crisis neemt de vraag naar biologische groenten en fruit alleen maar toe. Daarom zijn wij dringend op zoek naar meer glasoppervlakte. Ook in telers die willen omschakelen zijn wij geïnteresseerd", zegt Ingrid Rog.Een naar bio omschakelende glasteler gaat in het algemeen een overgangsperiode van een half jaar tegemoet waarin hij zijn productieproces volgens de Skalnorm zal moeten aanpassen. "Als biologische teler werk je weer samen met de natuur. Niet alleen werk je aan een toekomst. Ook het plezier in telen komt terug. Voor de teler zelf, maar ook voor het personeel. Vraag maar aan onze telers. Zij zouden niet meer terug willen naar de gangbare teelt", betuigt Ingrid.

"Het Hollandse product staat bij ons voorop. Om onze klanten een jaarrond bio-assortiment te kunnen aanbieden, importeren we daarnaast uit diverse landen. Door onze korte lijnen met tuinders en afnemers zijn wij in staat snel op een veranderende marktsituatie in te spelen. Daarbij is de teler ons verlengstuk. Elke dag zetten wij ons maximaal in om het beste resultaat uit de markt te halen en doorgaans met succes. Iets waar wij trots op kunnen zijn; immers een teler gaat alleen met ons verder als hij tevreden is. Zo eenvoudig is het", legt Ingrid uit. "Ons visitekaartje geven wij af door na verkoop voor de telers de afrekening te maken, waarna deze onmiddellijk betaald wordt."

"Wij werken met een zeer enthousiast hecht team. Belangrijk is het dagelijks contact met telers omtrent productie, kwaliteit en alles wat bij ons en de teler leeft. Een groot pluspunt is dan ook dat onze inkopers tevens de verkopers zijn. Graag komen wij in contact met telers die met ons mee willen groeien. Uiteraard willen wij vrijblijvend langskomen voor een kennismakingsgesprek", besluit Ingrid.

Voor meer informatie:

Bio-Center ZANN
Weg en Land 9
2661 DC Bergschenhoek
010 4775688
info@zannorganics.com
www.zannorganics.com
Publicatiedatum: