Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Woensdag 5 en 12 september

De BIJles op de Levende Buitenplaats

Beleef en geniet van de wereld van de bij. Schrijf je nu in voor de BIJles op de Levende Buitenplaats met Imker Albert Kerklaan en Deborah Post.

Leer over het leven van bijen en zorg mee voor het behouden van bijen.
Hoe communiceren bijen? Waarom is voor een pot honing 40.000 kilometer aan vlieguren nodig?

Vier keer met keuze uit 5 data: 5, 12, 19 & 26 september en 4 oktober. Prijs: 60 euro

Deborah Post organiseert de BIJles op de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl in Schipluiden. Zij ontvangt je heel graag op woensdagavond 5 september of op 12 september om 19:15 uur voor de ingang van Op Hodenpijl. De BIJles begint om 19:30 uur en duurt tot 21:00 uur.

De BIJles volgt op drie Bijendiners die Deborah georganiseerd heeft, op het derde Bijendiner op 4 juli jongstleden. heeft Wouter van Dieren (Milieupionier) onder grote belangstelling een voordracht gegeven over de bijen.
 


Je kunt je aanmelden voor de BIJles via info@rootzpurefruits.com of via info@ophodenpijl.nl. Klik hier om naar de webpagina met meer informatie te gaan.

Deborah organiseert de BIJles om de aandacht te vestigen op het Jaar van de BIJ. Deborah heeft biologische fruitsmoothies Rootz ontwikkeld en op de markt gebracht. De fruitsmoothies worden gemaakt van verse biologische appelen afkomstig van vijf biologische telers uit Nederland, de frambrozen, bramen, bosbessen en zwarte besen zijn afkomstig uit Duitsland en Polen. Deborah werkt aan haar ideaal dat ook de bessen afkomstig uit Nederland. Het product is uniek door de hoeveelheid bessen (30 gram) per flesje van 200 ml. De Rootz-smoothies zijn verkrijgbaar bij EkoPlaza, natuurvoedingswinkels en in horecagelegenheden.
Publicatiedatum: