Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natural Cosmetics Conference 2012: 25-26 september in Berlijn

Op 25 en 26 september 2012 zal het 'Natural Cosmetics Congress' in het Berlijnse hotel Ellington plaatsvinden. Er is opnieuw een veelzijdig programma. De focus ligt op de actuele thema's in de cosmeticahandel. Het zal een ideaal platform voor uitgebreide netwerkmogelijkheden zijn voor beslissers uit de industrie, retail, onderzoek en ontwikkeling. Men kan ook in discussie gaan met deskundigen.

Op 24 september zal voorafgaand aan het congres, van 14:00 tot 18:00 uur, een vier uur durende 'Trend Tour' plaatsvinden in Berlijn. Deelnemers kunnen innovatieve natuurlijke cosmeticashopconcepten ontdekken op verschillende hotspots van de hoofdstad.

"We zijn blij met de positieve internationale reacties over het aanstaande congres. Daaruit blijkt dat de conferentie uitgegroeid is tot een belangrijke gebeurtenis binnen de cosmeticahandel", reageert Elfriede Dambacher, die het programma samengesteld heeft.

Voor meer informatie: www.naturkosmetik-branchenkongress.de

Aanspreekpunt voor congresdeelnemers is Beate Vogel.


Publicatiedatum: