onoff spices! op biologische vakbeurs Bio Business

Van 6 tot en met 8 november staat onoff spices!, de specialist in Thaise kruidenmixen, op de biologische vakbeurs Bio Business in Venray.

Bio Business is een nieuwe vakbeurs voor professionals in biologische landbouw en voeding. Tijdens dit driedaagse evenement in staan landbouwmethoden en voedingsmiddelen centraal die voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van natuur, landschap en milieu. Ook het dierenwelzijn speelt een rol bij de vertegenwoordigde producten en diensten.

Op de vakbeurs komen investeerders, leveranciers, producenten en vakgerichte interesseerden samen, wat mogelijkheden tot netwerken en zakendoen biedt. "Hier mag onoff spices! natuurlijk niet aan ontbreken", zegt directeur Onno Stienen. "Wij bemerken een groeiende interesse in authentiek en gezond eten. Daarnaast is een groot deel van onze producten volledig vegetarisch en gluten vrij." Tijdens de beurs lanceert onoff spices! twee nieuwe productlijnen: biologische oosterse sauzen en biologische woksauzen.


De beurs vindt plaats in Venray, strategisch gelegen ten opzichte van Nederland, Duitsland en België. Onno Stienen ziet in de keuze voor de locatie een mooie kans om contacten in de buurlanden op te doen

Het merk verkoopt kruidenmixen voor de bereiding van Thaise curry's, soepen en roerbakgerechten. De ingrediënten die onoff spices! hiervoor gebruikt worden op biologische wijze in Thailand gekweekt. Zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen garandeert onoff spices! een authentiek Thaise smaakervaring.Bio Business wordt van dinsdag 6 november tot en met donderdag 8 november in Evenementenhal Venray gehouden. Van 14:00 uur tot 22:00 uur zijn de deuren open voor genodigden.

Klik hier
voor meer informatie over Bio Business en hier om naar de website van onoff spices! te gaan.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.