De kaasspecialiteit Bioweide heeft op de Nantwich International Cheese Show 2012 de zilveren award in de wacht gesleept. Het gaat om de variant Fenegriek-Koriander binnen het assortiment van het nieuwe merk Bioweide.
Bioweide bestaat uit een biologisch kaasassortiment die zijn oorsprong vindt in het dorpje Rouveen in het rivierengebied van Overijssel. Bioweide wordt gemaakt met respect voor natuur, milieu en dier. De kaas wordt dan ook bereid volgens de drie Bioweide-garanties: 100% biologisch, 100% Hollandse melk en 100% weidegang. Het hele assortiment van Bioweide wordt gemaakt met plantaardig stremsel waardoor dit past binnen een vegetarisch menu.
Bioweide heeft een uitgebreid assortiment waaronder de bijzondere variant Fenegriek-Koriander. De zacht romige kaas met verse biologische fenegriekzaadjes en koriander, heeft een zoete, nootachtige smaak.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Partij voor de Dieren Zuid-Holland wil af van energieslurpende glastuinbouw
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
- "Als de biologische appelverkoop niet stijgt, zullen we onze Jonagold nooit verkocht krijgen"
- Welke taal spreken koeien?
- Eigenaren Sprinklr zien af van winst, het vergroten van de biodiversiteit heeft prioriteit
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
In de prijzen op Nantwich International Cheese Awards
Zilveren award voor Bioweide Fenegriek-Koriander
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-27 Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
- 2023-01-27 "Bioboer zijn is leuker en de mensen appreciëren je werk"
- 2023-01-27 Welke taal spreken koeien?
- 2023-01-26 "Biologische landbouw en weidebeheer kunnen het klimaat helpen"
- 2023-01-24 Melkveehouders gezocht voor onderzoek naar effect van kruidenrijk grasland
- 2023-01-20 Lidl wint met Biologische 3 sterren Beter Leven kaas de Bioproductverkiezing 2023
- 2023-01-18 Insecten als duurzaam veevoer: reëel alternatief?
- 2023-01-18 Koeien en Kansen-boeren moeten veel ballen in de lucht houden
- 2023-01-18 Resultaat biologisch landbouwbedrijf hoger dan gangbaar bedrijf
- 2023-01-17 Nieuwe kazen van Bastiaansen: Chimichurri en Geitenkaas met tuinkruiden
- 2023-01-16 Nieuwe interactieve PDF & Podcast-serie: 'Omschakelen naar biologische melkveehouderij'
- 2023-01-12 "Ik heb deze grond lief"
- 2023-01-12 Biologische melkveehouderij kan goed bijdragen aan het realiseren van de NPLG-doelen
- 2023-01-10 Peter Oosterhof in de race voor plaatselijke ondernemersprijs
- 2023-01-09 Klokhuis: Bio-melkveehouder Peter Oosterhof legt uit wat regeneratieve landbouw is
- 2023-01-05 Ravenswaard streeft vermindering van 70% CO2-uitstoot na
- 2023-01-05 Jerseyhoeve is nu Happy Mrs. Jersey
- 2023-01-02 Melkprijs Eko-Holland in januari
- 2023-01-02 Arla-melkprijs daalt in januari met 1 eurocent
- 2023-01-02 "Prijsbewuste consument kiest vaker voor biologische melk"