Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook De Terp doet mee aan open dagen AH

Albert Heijn bestaat dit jaar 125 jaar en wil dit jubileum niet alleen met haar klanten en medewerkers vieren, maar ook met haar leveranciers. Daarom stelt pompoenteler Jeroen Robbers van Biologisch Landbouwbedrijf De Terp aan de Lutterveld 2a in Erichem op 25 en 26 augustus zijn deuren open voor het publiek van 10:00 tot 16:00 uur. Bezoekers krijgen tijdens deze open dag een gratis kijkje achter de schermen. Maar het blijft niet bij kijken alleen; door hun handen even flink uit de mouwen te steken, kunnen kinderen het originele telersdiploma bemachtigen. Bezoekers dienen zich vooraf in te schrijven op www.ah.nl/opendagen.



De open dag is een uitje voor het hele gezin. Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers over het werk op het bedrijf. Ook is er van alles te doen voor kinderen zoals een speurtocht met quiz, schminken, het telersdiploma en wandelen met het huisvarken. Voor de volwassen bezoekers is er genoeg te zien bij de rondleidingen, en zijn er lekkere biologische versnaperingen en echte biologische vruchtensappen. Daarnaast zijn er ook interessante documentaires over biologische landbouw te zien. Er worden meditatieworkshops gegeven, en er zijn demonstraties schapen drijven. Met livemuziek en een lekker kampvuur (voor onder andere broodjes aan stok en marsmallows) wordt de sfeer helemaal gezellig.

Albert Heijn wil elke dag van het jaar lekkere en verse producten aan haar klanten aanbieden. Daarom gaat de supermarktketen langdurige relaties aan met leveranciers. Door bijvoorbeeld vaste afspraken te maken, weten telers precies waar ze aan toe zijn. Albert Heijn en haar telers werken continu gezamenlijk aan de kwaliteit en smaak van de producten. Ook zetten zij zich in om de geoogste producten zo snel mogelijk van het land in de winkel te krijgen. Albert Heijn is trots op deze jarenlange samenwerking met de mensen die zich dag in dag uit met zorg en passie inzetten voor hun product en wil tijdens de open dagen ook de mensen achter het product laten zien.

Voor meer informatie: www.cvdeterp.nl

Bron: StadTiel.nl
Publicatiedatum: