Biologische telers in trek op zonnig Lowlands!

Nature & More was dit jaar aanwezig op Lowlands Festival. Gezondheidsbewuste festivalgangers lieten zich niet afschrikken door de hoge temperaturen om te komen genieten van de biologische paprika's, komkommers en tomaten van onder andere teler Rob van Paassen. Nature & More sponsorde met deze groente het gloednieuwe initiatief Vrij Voedsel, dat zich specialiseert in gluten-, lactose- en notenvrije maar overheerlijke gerechten. De formule bleek een groot succes.


Twee bezoekers showen de afbeelding van teler Rob van Paassen bij Vrij Voedsel

Het Lowlands Festival heeft een traditie in biologisch eten, maar dit jaar was er voor het eerst ook speciaal aanbod voor festivalgangers met voedselallergie├źn, zoals gluten- of lactose-allergie. Zo kon werkelijk iedereen genieten van het brede aanbod aan muziek, literatuur, film, theater en lezingen dat Lowlands kenmerkt. Kookstudio De Laurier uit Amsterdam bedacht de formule 'Vrij Voedsel'. Vanuit andere festivals is reeds grote belangstelling getoond.

Voor meer informatie: www.natureandmore.com/telers/rob-van-paassen

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.