Ecocultura: 12-14 oktober in Zamora (Spanje)
Vorig jaar stonden ongeveer zestig exposanten op de beurs, evenals meer dan 100 fabrikanten en distributeurs. Dit jaar worden ongeveer 100 exposanten verwacht. Ze brengen wijn, olie, fruit, groenten, rijst, vis, honing, brood, zuivelproducten, conserven, vlees, chocolade, gebak, textiel, cosmetica en aromatische kruiden.
Er worden ook diverse evenementen georganiseerd, zoals conferenties, rondetafelgesprekken, workshops, proeverijen en vergaderingen.
Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-05 Open dag zorgboerderij De Grote Wiede: zaterdag 17 juni
- 2023-06-05 Fotoreportage Lentemarkt bij de Groene Passage
- 2023-06-02 Biodyneren blijkt schot in de roos
- 2023-06-02 Redactionele special Organic Produce Summit
- 2023-06-02 Groenbemesters, mechanische onkruidbestrijding en veel meer: de BioVelddag komt er aan
- 2023-05-31 Openluchtdiners op Landgoed Bleijendijk: 16, 21, 22 en 23 juli
- 2023-05-30 Landelijke Teeltdag 'Meer melk van eigen bodem': 31 mei in Dronten
- 2023-05-26 LTO organiseert 'Dag van de multifunctionele landbouw'
- 2023-05-25 Ruim 50 leveranciers op Lentemarkt bij de Groene Passage
- 2023-05-25 BioInspiratiedag voor gangbare en biologische ondernemers: 8 juni in Weert
- 2023-05-25 Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- 2023-05-23 Workshop biologisch risicobeheersplan georganiseerd voor landbouwvoorlichters en -adviseurs
- 2023-05-23 NAJK organiseert workshop voor meerwaarde creëren op het agrarisch bedrijf met een neventak
- 2023-05-22 Online startersuurtje: 25 mei om 19:30 uur
- 2023-05-19 29 mei Open Dag bij De Hommelhoeve in Empe
- 2023-05-19 De supermarkt van morgen en de rol van lokaal assortiment
- 2023-05-17 Carbon Credits maken landbouwtransitie in Egypte mogelijk, kan dat ook in Nederland?
- 2023-05-17 John Arink speecht tijdens protest bij Rabobank
- 2023-05-16 Karavaan brengt voorstellingen over actuele boerenthema's op locatie
- 2023-05-16 Sustainable Foods Summit over natuurvriendelijke voedingsmiddelen: 15 en 16 juni