Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leerlingen en studenten welkom op BioVak 2013

BioVak beleeft in 2013 alweer haar zesde editie. De beurs is de grootste Nederlandse vakbeurs voor de biologische sector. De organisatie verwacht in 2013 ruim 17.000 bezoekers en meer dan 350 deelnemers; bedrijven, instanties en overheids- en onderwijsinstellingen uit binnen- en buitenland.

De laatste jaren is er sprake van een steeds groener wordend bewustzijn onder een groot deel van de jongeren. Met name duurzaamheid en dierenwelzijn staan vaak hoog op hun agenda. Voedingsgewoontes veranderen, biologisch wordt steeds logischer. De organisatie van de BioVak vindt het belangrijk om in deze generatie te investeren. Daarom biedt de organisatie onderwijsinstellingen en hun leerlingen/studenten de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief de beurs te bezoeken.

Op de BioVak is veel ruimte voor kennisoverdracht en discussie. Het geeft de mogelijkheid om kennis te maken met de gehele biologische keten en zich te verdiepen in de kansen die de biologische sector nu en in de toekomst te bieden heeft. Er vinden meerdere interessante workshops en seminars plaats. Tussen dit alles door valt er veel te zien en te proeven. De BioVak-beursvloer en het beursprogramma is voor uw leerlingen/studenten een welkome aanvulling op de kennis en informatie welke de docent tijdens de lesuren kan overbrengen.

Indien u besluit om klassikaal naar BioVak te komen, dan verlenen de beursorganisatoren een forse korting op de toegangsprijs. In plaats van 25 euro zal 5 euro per persoon gerekend worden. Voor de begeleidende docenten zijn gratis toegangsbewijzen beschikbaar.

Publicatiedatum: