Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michael Huber neemt leiding van Bio Austria op zich

Michael Huber heeft nu officieel de leiding van Bio Austria overgenomen. Met ongeveer 13.000 leden is Bio Austria de grootste biologische vereniging in Europa. De vereniging werkt aan de ontwikkeling van de biologische landbouw, investeert in een goede positionering van Oostenrijkse bio-producten en behartigt de belangen van de aangesloten bedrijven op nationaal en internationaal niveau.

Rudi Vierbauch, voorzitter van Bio Austria: "Ik ben blij dat we met de heer Huber een slimme persoonlijkheid binnen hebben gehaald voor het beheer van onze organisatie. Zijn internationale ervaring en netwerk maken hem de ideale persoon voor deze gevarieerde en verantwoordelijke positie."

Huber (42) is een afgestudeerd sociaal-econoom en heeft al verschillende managementfuncties bekleed. "Ik ben blij dat ik met mijn werk een bijdrage kan gaan leveren aan de ontwikkeling van de biologische landbouw", zo reageert Huber zelf op de aanstelling.

Publicatiedatum: