Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Room, melk en yoghurt van boeren in buurt van onze fabriek"

Green & White introduceert ambachtelijk Boerderijs

Tholen - Green & White B.V. heeft zeer recent het ambachtelijke ijsmerk Boerderijs geïntroduceerd. "We zijn net begonnen met de productie van ons ambachtelijke biologische ijs en het wordt erg goed ontvangen", vertelt Leo Voorwinden. " De ambachtelijkheid van de boerderij bereikbaar maken voor iedereen, dat is wat we willen."

Green & White gaat voor ijs dat zo dicht mogelijk bij de natuur ligt, maar de nadruk ligt op de smaak. "Het moet wel echt heel lekker zijn. De consument krijgt ook de garantie dat het ijs biologisch is. We bereiden ons ijs op een ambachtelijke wijze met room, melk en yoghurt dat het liefst afkomstig is van biologische boeren in de buurt van onze fabriek. Het zit vol goede ingredi├źnten." Vanaf heden zijn vier smaken verkrijgbaar in twee verschillende verpakkingsformaten: 200 ml voor de out of home markt en een grotere pot van 800 ml voor de retailmarkt. Leo kan alvast verklappen dat er ook 'Kinderboerderijs' aan gaat komen.


De koeienvlek op de verpakking is gebaseerd op de vorm van de provincie Gelderland. "Bij de j van de lange ij ligt onze fabriek."

Green & White focust zich met haar merk Boerderijs vooral op het retail- en foodservicekanaal.
 

Green & White

Green & White heeft per 1 januari alle activiteiten van Van Scheijndel Ice Cream Factory B.V. overgenomen. Het is een gezamenlijk initiatief van Geert Berger, Eric Odenwald en Leo Voorwinden.

Voor meer informatie:

Leo Voorwinden
Green & White
Handelstraat 29
6851 EH Huissen
026 3259039
[email protected]
www.greenandwhite.nl