Steunt initiatieven rondom eerlijker en duurzamer eten

My FoodStyle doet mee met Food Guerrilla

De strijd voor wereldwijd gezond, eerlijk en duurzaam voedsel winnen we alleen als we samenwerken. Met deze motivatie is het NCDO de campagne Food Guerrilla gestart. Hiermee steunt en verbindt zij kleine initiatieven die ons voedselsysteem gezonder, eerlijker en duurzamer maken. My FoodStyle is één van deze initiatieven.
 
Voedingskundige Isabelle Groenstege startte deze zomer met My FoodStyle. Via Facebook en Twitter geeft zij elke dag eenvoudige tips voor duurzamer en eerlijker eten. Daarnaast heeft ze een coachingsprogramma ontwikkeld. Haar doel is dat mensen zo manieren voor duurzamer en eerlijker eten ontdekken die passen bij hun persoonlijke levensstijl. De tips van My FoodStyle kun je volgen via Facebook.
 
Met de Food Guerrilla campagne zet het NCDO initiatieven als My FoodStyle in de spotlights. Via de website www.foodguerrilla.nl en een evenement rondom duurzaamheid geeft zij deelnemers een kans om een groter publiek te bereiken. Bezoekers van hun website kunnen stemmen voor hun favoriete initiatief. Het initiatief dat de meeste stemmen ontvangt extra ondersteuning ter waarde van €2.000,-.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven