Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-Congres 2012: Duurzaam ondernemend

Op 10 oktober 2012 - de dag van de duurzaamheid - organiseren Bionext en Triodos Bank het inspirerende Bio-Congres 2012. Het onderwerp: hoe past biologisch succesvol in een breder duurzaamheidsbeleid van een onderneming.

Een grote retailer (de naam houden we nog even voor ons) geeft toelichting op zijn strategie. Datzelfde doen John Halmans van Gulpener, die recent haar biologische bierenassortiment uitbreidde, en Jan Groen van Green Organics, die het afstemmen van het aanbod van AGF op de vraag van retail en verwerkende industrie tot kunst heeft verheven.

Speciale aandacht geeft Peter Klosse aan een van de snelst groeiende deelmarkten: biologische wijn. Niet alleen in het buitenland, maar sinds kort ook in Nederland. Verder: hoe geef je de verduurzaming van de biologische sector vorm en hoe communiceer je het, wat betekent de huidige economische situatie voor financieringsmogelijkheden, en de uitreiking van de penning van verdienste voor de ontwikkeling van de biologische markt. Dit alles in een interessante netwerkomgeving.

Aanvang 13:30 uur
Locatie: Triodos Bank Zeist
Deelnamekosten: 195 euro exclusief BTW en inclusief borrel. Leden van VBP, BioHuis en Biowinkelvereniging krijgen 50 euro korting.

U kunt zich aanmelden met dit inschrijfformulier. Er is plaats voor maximaal 200 deelnemers.

Bron: Bionext
Publicatiedatum: