Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sterrenkok belegt biologische pizzabodem New York Pizza

Tweesterrenkok Onno Kokmeijer heeft speciaal voor de eerste biologische pizzabodem van New York Pizza een bijzonder recept gecreƫerd. De bodem met de naam 'La Rustica' is een primeur in de wereld van de bezorgpizza's.

'La Rustica by Onne Kokmeijer' is belegd met een mix van verse courgette, aubergine, zongedroogde tomaatjes, troscherrytomaatjes, zwarte olijven tapenade, rucola en drie kazen.



Door de extra dunne biologische volkoren bodem komt La Rustica heerlijk krokant uit de oven. De pizza heeft een opvallend ovaal formaat van 40 bij 20 centimeter. Het maken van een biologische pizzabodem sluit aan bij de 'gezonde' koers van New York Pizza die begon met het uitbannen van geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
Bron: Restaurant.blog
Publicatiedatum: