Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook 'De Boomgaard' doet mee aan open dagen Albert Heijn

Albert Heijn bestaat dit jaar 125 jaar. Dat viert de grootgrutter met open dagen bij de vele telers die de supermarkten beleveren. Onder hen ook Harrie en Elianne van den Elzen van biofruitbedrijf 'De Boomgaard' in Zeeland. Zij laten geïnteresseerden op zaterdag 25 augustus zien waar biologisch geteelde appelen en peren vandaan komen.Albert Heijn organiseert in augustus door het hele land open dagen, waarbij zo'n 175 boeren en telers de herkomst van verse producten laten zien. Het ziet de open dagen als een uitje voor het hele gezin en als d├ę gelegenheid om meer te leren over verse producten. Er worden rondleidingen gegeven in de pluktrein en bezoekers kunnen al hun vragen aan de teler stellen. Verder zijn er tal van activiteiten voor kinderen, zoals schminken en appelen schillen met een authentieke appelschiller. Vanzelfsprekend is er ook van alles te proeven.

Bezoekers dienen zich vooraf in te schrijven op www.ah.nl/opendagen. Daar staat ook een overzicht van alle boeren en telers die hun bedrijf openstellen voor het publiek. De Open Dagen duren van 10:00 tot 16:00 uur.

Bron: Kliknieuws
Publicatiedatum: