Voortgang campagne voor definitieve behoud van Landgoed Kraaybeekerhof

In de nieuwsbrief van Stichting Grondbeheer staat meer informatie over de voortgang van de campagne voor het definitieve behoud van Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen.

Om Landgoed Kraaybeekerhof veilig te stellen voor biodynamische landbouwactiviteiten heeft Stichting Grondbeheer zich ontfermd over de 581 are (5,81 hectare) grond. Voor deze aankoop heeft Grondbeheer een lening afgesloten bij Triodos Bank. Het doel is om de lening in vijf jaar af te lossen. Stichting Grondbeheer probeert in samenwerking met Stichting Kraaybeekerhof zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren en bereiken, want met gezamenlijke draagkracht kunnen we Landgoed Kraaybeekerhof vrijkopen en haar verzekeren van een vitale en vruchtbare toekomst. Op www.bdgrondbeheer.nl kunt u de campagne voor Landgoed Kraaybeekerhof volgen: op het landkaartje kunt u zien hoeveel ares er al vrijgemaakt zijn.

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten van april tot en met juli 2012.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven