Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voortgang campagne voor definitieve behoud van Landgoed Kraaybeekerhof

In de nieuwsbrief van Stichting Grondbeheer staat meer informatie over de voortgang van de campagne voor het definitieve behoud van Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen.

Om Landgoed Kraaybeekerhof veilig te stellen voor biodynamische landbouwactiviteiten heeft Stichting Grondbeheer zich ontfermd over de 581 are (5,81 hectare) grond. Voor deze aankoop heeft Grondbeheer een lening afgesloten bij Triodos Bank. Het doel is om de lening in vijf jaar af te lossen. Stichting Grondbeheer probeert in samenwerking met Stichting Kraaybeekerhof zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren en bereiken, want met gezamenlijke draagkracht kunnen we Landgoed Kraaybeekerhof vrijkopen en haar verzekeren van een vitale en vruchtbare toekomst. Op www.bdgrondbeheer.nl kunt u de campagne voor Landgoed Kraaybeekerhof volgen: op het landkaartje kunt u zien hoeveel ares er al vrijgemaakt zijn.

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten van april tot en met juli 2012.


Publicatiedatum: