Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste editie Bio Business Venray enthousiast ontvangen

Dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 november 2012 staat Evenementenhal Venray voor het eerst in teken van biologische voeding. Drie dagen lang kunt u zich laten informeren over de laatste ontwikkelingen in de biologische voedingsindustrie.

Bio Business

Bio Business is het trefpunt waar producenten, leveranciers, ondernemers en vakgerichte geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten en zakendoen rondom de biologische landbouw en voeding. Drie dagen lang kunt u zich laten informeren door exposanten uit Nederland, Duitsland en België. Bio Business richt zich op de hele keten van producent tot groothandel en foodservice.

Eerste editie enthousiast ontvangen

De voorbereidingen omtrent Bio Business zijn in volle gang en de eerste reacties zijn veelbelovend. "Als organisatie zijn we druk bezig met de voorbereidingen om Bio Business succesvol te laten verlopen", aldus Maarten Hemelt. De eerste aanmeldingen zijn reeds verwerkt en het Inspiratieplein is een feit, hier zullen pioniers van de biologische landbouw drie dagen lang bezoekers ontvangen en presentaties verzorgen.

Volledig verzorgd

Het organiseren van de vakbeurzen van Evenementenhal verloopt allemaal op basis van haar onderscheidende concept. Van een compleet opgebouwde standunit tot volledig verzorgde catering op de beursvloer, voor een respectievelijk lage prijs. De uitnodigingsservice is ook een onderdeel van het concept. "Dit houdt in dat de exposant alleen een lijst met relaties aanlevert en wij de rest van het werk uit handen nemen. Dit is van begin af aan zeer goed ontvangen door de exposanten en bezoekers van andere succesvolle beurzen", aldus Maarten Hemelt.

Locatie met grensoverschrijdende mogelijkheden

Evenementenhal Venray is met zijn ligging aan de A73 uitstekend bereikbaar. De locatie beschikt over 30.000 m² aan expositieruimte voorzien van onbeperkte voorzieningen. De buurlanden Duitsland en België liggen op steenworp afstand. Het doel van het evenement is dan ook om de ondernemers uit dit grensgebied actief te benaderen voor deelname of juist voor een bezoek aan Bio Business Venray 2012.
 
Bent u ook enthousiast geworden over Bio Business na het lezen van deze informatie en wenst u deel te nemen of een bezoek te brengen. Ga dan naar de website: www.evenementenhal.nl. Daarnaast kunt u voor een persoonlijke toelichting en voor eventuele vragen altijd terecht bij de beursorganisatie.
Publicatiedatum: