Op 16, 17 en 18 augustus organiseert het Muiderslot tuindiners voor liefhebbers van het goede leven. Zwoele zomeravonden met een langzaam ondergaande zon. Een robuust kasteel aan de monding van de Vecht en het IJmeer en boven je hoofd het bladerdak van de overdekte loofgang in de historische tuinen van het slot. Gasten schuiven aan voor een uitgebreid driegangendiner/buffet, verzorgd door Vineyard Catering die al een aantal jaren verantwoordelijk is voor diners en ontvangsten op het slot. De chefkoks zullen gebruik maken van zoveel mogelijk biologische producten. Waaronder de biologische groenten en kruiden uit de eigen kasteelmoestuin.
De avonden beginnen om 19:00 uur met een ontvangst met een zomers aperitief waarna men aan lange tafels tussen de Kruidhof en de Warmoeshof plaats neemt. De diverse voorgerechten en de heerlijke nagerechten worden op de tafels geserveerd. Het hoofdgerecht, een geroosterde kalfsribeye met een bearnaisesaus uit de kidde wordt ter plekke van de barbecue getrancheerd.
Tussen de gangen door zijn er exclusieve rondleidingen door het kasteel en naar het Waterschild Paviljoen.
Bij de prijs van 85 euro per persoon zijn aperitief, wijn, mineraalwater en koffie/thee met friandises inbegrepen.
Op 13 en 14 augustus kunnen de diners exclusief door bedrijven geboekt worden. Het maximaal aantal deelnemers is 65.
Op de website van het Muiderslot staat het menu uitgebreid beschreven.
Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Taveerne van het kasteel.
Reserveringen via tuindiners@muiderslot.nl
Voor meer informatie: www.muiderslot.nl

Abonneren
Vacatures
- Afroeper / Inkoper
- Rozenplanner
- Ervaren Internationaal Salesmanager
- Int. Product- en Cropspecialist Propagation (opkweek)
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid en Data
- Junior Kwaliteitscontroleur
- Productieleider
- Salesmanager substraten West-Europa
- Manager Quality Assurance (QA)
- Accountmanager Data Management - Agri
Top 5 - gisteren
- Eosta overgenomen door Anders Invest
- In huisstof op boerderijen zitten grote aantallen bestrijdingsmiddelen, blijkt uit nieuw onderzoek
- "Gaat de basisprijs niet omhoog, dan is dit, vrees ik, de laatste generatie lokale telers"
- Recall mayonaise vanwege fout op het etiket
- "Vanaf maandagmorgen is het helemaal losgegaan op de uienmarkt"
Top 5 - afgelopen week
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
- "High oleïc pinda's bevatten meer goede vetten dan andere pinda's"
- Eosta overgenomen door Anders Invest
- Lidl zet in op biologische huismerken
- In huisstof op boerderijen zitten grote aantallen bestrijdingsmiddelen, blijkt uit nieuw onderzoek
Top 5 - afgelopen maand
- HAK zet in op 100% biologische productie
- Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- "Regeneratieve landbouw is keiharde greenwashing door multinationals"
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
- Verdienmodellen en de wereld op z'n kop
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA
- 2022-11-08 "Bio heeft mij enorm veranderd - in Colombia had ik er nog nooit over gehoord"
- 2022-10-10 Nieuw kookboek: Delicious Switch
- 2022-10-07 "We zetten vol in op duurzame koekjes en verpakkingen"
- 2022-10-06 Patiënten Tjongerschans eten biologisch van Botmas
- 2022-09-29 Exki krijgt 12,5 miljoen euro van overheden voor doorstart
- 2022-09-29 Pilot met True Pricing bij Triodos