Gezamenlijke oogst bio-aardappelen op 14 juli

Ze zijn er: de nieuwe aardappelen!

Een nieuw seizoen, een frisse start! Dit doen we zaterdag 14 juli met de gezamenlijke oogst van de aardappel. Power to the Pieper! Met de handen in de verse polderklei, graven naar mooie aardappelen, gekke aardappelen, lange aardappelen, ronde aardappelen en aardappelen in de vorm van een hartje. Dit is je kans om kennis te maken met de aardappelteelt en haar herkomst. Kom en ervaar het én rooi uw eigen verse aardappelmaaltje bij elkaar. Voor 5 euro per meter kun je naar hartenlust aardappelen rapen.


14 juli, nieuwe aardappelen

Power to the Pieper sluit aan bij het aardappeloogstfeest georganiseerd door de Youth Food Movement en aardappelkunstenaar Sascha Landshoff. Dit feest ter gelegenheid van de aftrap van het aardappelseizoen vindt plaats in de Amsterdamse stadoase Roest, Czaar Peterstraat 213. Vanaf 16:00 uur.

En om het u vanuit Amsterdam makkelijk te maken zal er vanaf 14:00 uur een pendelbus rijden vanaf Roest, richting het biologische aardappelveld van Krispijn, nabij Almere. De bus rijdt heen en weer dus wees gerust, je komt ook weer terug om te genieten van het oogstfeest. Echter dan met een gevulde tas verse biologische klei-aardappelen.

Wens je liever op eigen gelegenheid te komen, dat kan ook. Lees daarvoor deze routebeschrijving.

Verse biologische aardappelen, zelf geoogst, direct van de boer tegen een faire prijs, wie wil dat nou niet?

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven