Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Puur Genieten doe je tijdens de Puur Restaurant Week

Van 22 tot en met 28 oktober 2012 vindt de Puur Restaurant Week plaats en geniet je van een 'Puur Menu' in heel Nederland. Restaurants zetten een h'eerlijk driegangenmenu op de kaart waarbij biologisch, Fairtrade en duurzame vis centraal staan.

In de supermarkt kun je al kiezen uit een breed assortiment aan h'eerlijke producten. Tijdens de Puur Restaurant Week kun je ook tijdens een avondje uit 'Puur Genieten', van de beste ingrediënten die op eerlijke wijze zijn bereid. Dat is beter voor mens, dier en milieu en vooral ook heel lekker!Elk restaurant stelt zijn eigen 3-gangen diner samen. Een aantal deelnemende restaurants biedt een Puur Menu voor een speciale actieprijs. Kijk op de website www.puurrestaurantweek.nl, reserveer bij een restaurant en vraag naar het Puur Menu.

Eerlijke ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. "Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit", aldus Ramon Beuk die optreedt als ambassadeur van de Puur Restaurant Week.

De Puur Restaurant Week wordt georganiseerd door Puur! uit eten, dé duurzame culinaire gids in samenwerking met Stichting Max Havelaar, het keurmerk voor Fairtrade. Ze wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Oxfam Novib, ASN Bank en Deli XL.
Publicatiedatum: