Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zomerse landbouwfair op De Noorderhoeve: zaterdag 7 juli

De boeren en boerinnen van de Noorderhoeve nodigen iedereen uit voor een zomerse feestdag op het platteland op zaterdag 7 juli. Van 10:00 tot 16:00 uur is het boerenerf aan de Duinweg 125 een zoete inval.

Het is volop zomer. De Noorderhoeve ligt er als een groene oase bij: de koeien staan dag en nacht in het weiland en in moestuin worden elke ochtend courgettes, venkel en andere zomergroenten geoogst. Kortom, een prachtig seizoen om de tuindeuren en stalpoorten open te stellen voor de jaarlijkse landgoedfair. Directeur Hannelore Speelman: "We nodigen de bezoekers uit om de boerderij in al haar kwaliteiten te ontdekken en beleven. Dat kan door middel van rondleidingen met de boer, een proeverij van zelfgemaakte zuivelproducten, of je kunt met koetekenen ervaren hoe lief en knuffelbaar onze koeien zijn."

Jong en oud

Met de landgoedfair richt de Noorderhoeve zich op jong en oud. De kleintjes kunnen ponyrijden, landbouwmachines beklimmen of lekker dollen op een koeienspringkussen. Voor volwassenen is er verkoop van verse boerderijproducten, veldboeketten, stal- en tuinmode van Rianne's Farmers Fashion en hippe stoffen en beddengoed van Pure Coverz. Hannelore: "We willen dat de bezoekers een dag lang gastvrij kunnen genieten van onze boerderij. De activiteiten zijn dan ook gesponsord door Rabobank en vrij toegankelijk. Op het terras hebben we heerlijke sandwiches, taart, hamburgers en sapjes voor een vriendenprijs."

Kijk voor meer informatie op: www.noorderhoeve.nl en klik hier voor de flyer.
Publicatiedatum: