Verslag seminar 'Leer mij Frankrijk kennen'

Het seminar 'Leer mij Frankrijk kennen' op donderdag 28 juni was goed bezocht. Deelnemers kwamen van zeer uiteenlopende bedrijven, van klein tot groot en van startende exporteur tot ervaren exporteur. Ook alle sectoren waren zo ongeveer vertegenwoordigd, van groenten&fruit tot eieren, van zeewier tot specerijen.

Elsje Oosterkamp van het LEI lichtte haar uitvoerige marktonderzoek in Frankrijk toe. Klik hier voor een PDF-bestand met informatie over het onderzoek. Alexandra Feekes van het Bureau van de Landbouwraad te Parijs had daarbij nog veel actuele informatie en droeg allerlei mogelijkheden aan om met Franse klanten in contact te komen.

Eén concrete mogelijkheid is de in Nederland nog relatief onbekende maar grootse beurs de Sirha, op 26 tot 30 januari te Lyon. Hier is veel Franse retail, horeca en catering aanwezig en is ook veel aandacht voor duurzame en biologische producten. Bij opgave vóór 12 juli aanstaande kunt u op een beursdeelname een aantrekkelijke korting realiseren. Opgave voor deelname kan bij Phaff Export Marketing via vjp@phaff.nl.

Bionext College is tevreden over de bijeenkomst en komt met nieuwe studiebijeenkomsten na de zomer. Hou de kalender in de gaten op www.bionextcollege.nl.

Bron: Bionext

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven