Speelt in op toenemende vraag naar verantwoorde tussendoortjes

Zonnatura introduceert biologische Noten-appel-kaneel reep

Zonnatura breidt haar tussendoortjes-assortiment uit met een Noten-appel-kaneel reep. Hiermee speelt het merk in op de nog steeds toenemende vraag naar lekkere, verantwoorde tussendoortjes, die passen binnen een gezond voedingspatroon. Het nieuwe product is verkrijgbaar in vrijwel alle grote Nederlandse supermarkten. Zonnatura is een van de toonaangevende merken van Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux.


Lekker en verantwoord assortiment

De in 2011 door Zonnatura geïntroduceerde Notenmix reep en Sesam-cranberry reep waren de grootste innovatie binnen de categorie 'Verantwoorde tussendoortjes in portieverpakking' (bron: Symphony IRI Group). De lijn wordt daarom nu uitgebreid met de Noten-appel-kaneelreep.

De Noten-appel-kaneel reep is een heerlijke reep boordevol amandelen, pinda's, rozijnen, stukjes appel en kaneel. De reep is gezoet met honing. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch. De amandelen en pinda's zijn van nature rijk aan onverzadigde vetzuren. De nieuwe reep maakt deel uit van het smakelijke en verantwoorde Zonnatura tussendoortjes-assortiment met de Sesam-cranberry reep, Notenmix reep, Sesamcrunch en Pindacrunch.


Het merk Zonnatura

Zonnatura staat al 50 jaar voor lekkere, 100% natuurlijke en biologische producten. Hiervoor gebruikt Zonnatura alleen de beste ingrediënten die zo min mogelijk zijn bewerkt. Zo proeft u de echte, pure smaak van de natuur en die is 'van nature lekkerder'! Zonnatura biedt een ruim assortiment heerlijke producten zoals thee, sappen, rijstwafels, muesli, tussendoortjes en broodbeleg. Daarnaast
is er de kinderlijn Zonnatura Kikker.

Zonnatura is verkrijgbaar in vrijwel alle grote Nederlandse supermarkten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven