Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 21 juli

Biologische smulspeeddate voor singles van 30-45 jaar

Ben je single, tussen de 30 en circa 45 jaar en vind je duurzaamheid belangrijk? Daar passen dan natuurlijk ook biologische en fairtrade producten bij.

Tijdens een leuke avond vol nieuwe mensen, gezelligheid en lekkere biologische hapjes ontmoet je in 5-7 rondes telkens (2 tot) 3 andere singles terwijl jullie een party bite maken en proeven. Dit gebeurt in een rustig tempo en omdat je bezig bent: zonder ongemakkelijke stiltes. Er doen ongeveer evenveel mannen als vrouwen mee. Kortom: een smulspeeddate is een ideale manier om nieuwe vrienden te maken en wie weet ontmoet je hier de liefde van je leven.

De biologische hapjes zijn al voorbereid, zodat de handelingen super simpel zijn: zo eenvoudig als het smeren van een toastje. Het is een lekker en leuk middel om ongedwongen contact te maken. Je komt dus beslist niet in een kookworkshop terecht, maar je krijgt wel de uitgebreidere recepten thuisgestuurd, zodat je ze wellicht samen met je nieuwe vriend of vriendin op je volgende feestje kunt presenteren.
 
Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologische (streek-) en en fairtrade producten. De hapjes zijn ook vegetarisch.

Aanmelden kan hier

Bron: Smulspeeddate
Publicatiedatum: