Biologisch–vegetarische sushiworkshop in Amsterdam: 21 juli

Sushi maken met biologische en vegetarische ingrediënten, dat is wat men leert bij Joricious Delicious Sushiworkshop. Joricious Delicious catering (biologisch-vegetarisch-macrobiotisch) is een net gestartte onderneming die zich richt op mensen die houden van heerlijk, puur en gezond eten. Naast sushiworkshops kookt Joris op locatie voor groepen en verzorgt (party)catering.

Bij de workshop wordt met zoveel mogelijk lokaal geproduceerde ingrediënten gewerkt. Volkorenrijst in plaats van witte, zorgt voor een heerlijk voldaan gevoel na een paar stukjes sushi. Vis blijft gewoon lekker vrij zwemmen, want er worden andere eiwitproducten gebruikt, zoals gemarineerde tempeh en tofu.

Na de workshop hebben de deelnemers ook meteen wat opgestoken over volwaardige gezonde, pure voeding. Joris verwacht dan ook dat het een inspirerende en interessante middag wordt.

Als de datum ongelegen is, kan de workshop ook op uw locatie geven worden bij minimaal 8 deelnemers en redelijk in de buurt van A'dam.

Klik hier voor de flyer met het programma.

Voor opgave en meer informatie: Joris Holtermans


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven