Sushi maken met biologische en vegetarische ingrediƫnten, dat is wat men leert bij Joricious Delicious Sushiworkshop. Joricious Delicious catering (biologisch-vegetarisch-macrobiotisch) is een net gestartte onderneming die zich richt op mensen die houden van heerlijk, puur en gezond eten. Naast sushiworkshops kookt Joris op locatie voor groepen en verzorgt (party)catering.
Bij de workshop wordt met zoveel mogelijk lokaal geproduceerde ingrediƫnten gewerkt. Volkorenrijst in plaats van witte, zorgt voor een heerlijk voldaan gevoel na een paar stukjes sushi. Vis blijft gewoon lekker vrij zwemmen, want er worden andere eiwitproducten gebruikt, zoals gemarineerde tempeh en tofu.
Na de workshop hebben de deelnemers ook meteen wat opgestoken over volwaardige gezonde, pure voeding. Joris verwacht dan ook dat het een inspirerende en interessante middag wordt.
Als de datum ongelegen is, kan de workshop ook op uw locatie geven worden bij minimaal 8 deelnemers en redelijk in de buurt van A'dam.
Klik hier voor de flyer met het programma.
Voor opgave en meer informatie: Joris Holtermans
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Terug van weggeweest: biologische bakkerij bij Loverendale ter Linde
- Waarom loopt Nederland achter op buurlanden in biologische teelt?
- Lidl opent haar nieuwste duurzame distributiecentrum in Almere
- Agroforestry op de BioVelddag 2022
- Maaltijdbox Ekomenu lanceert kassabon met ware impact van voedingskeuzes
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- Hoe boer Piet uit handen bleef van het kapitaal
- Zijn biologische producten gezonder?
- Ministerie staat niet-biologische grondstoffen in biologisch veevoer tijdelijk toe: net op tijd
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-13 Documentaire ‘Boer Brussel Beweging’ te zien op 14 en 15 mei
- 2022-05-13 2 juni: meeloopdag voor jongeren op Warmonderhof
- 2022-05-13 Agroforestry op de BioVelddag 2022
- 2022-05-13 Logistieke toer door Venlo en afscheid van voorzitter Ron de Greeff
- 2022-05-12 Verbetering en verduurzaming voedselketen met tech en data
- 2022-05-11 "We willen het voedselsysteem ‘met de vork’ veranderen"
- 2022-05-10 Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- 2022-05-06 Inschrijvingen open voor de Voedsel Anders Conferentie 2022
- 2022-05-06 220 bedrijven present op het BioAg World Congress 2022 in Valencia
- 2022-05-05 IT-manager Hessing Supervers gastspreker op Food & Beverage Business Event
- 2022-05-05 Agroecologie training: 14 en 15 mei
- 2022-05-04 Veel belangstelling voor deelname aan Gastvrij Rotterdam 2022: vijfde hal weer in gebruik
- 2022-05-04 21 mei: Bijeenkomst over peulvruchten
- 2022-04-25 3 mei: webinar kruidgeneeskunde met Marlies Engels van De Polderkol
- 2022-04-21 Geld verdienen met groene zuivel: hoe doe je dat?
- 2022-04-21 Kopkas, tissie, eenpitter? Woordenboek met 'druiventaal' gepresenteerd
- 2022-04-20 Handelsmissie biologische landbouw | België & Luxemburg: nog een paar plekken beschikbaar
- 2022-04-20 Symposium ‘Beter boeren met weidevogels in praktijk én onderwijs’
- 2022-04-19 Samen met boeren werken aan meer biodiversiteit
- 2022-04-19 Biologische bierproeverij in de Nijmeegse Stevenskerk