Sushi maken met biologische en vegetarische ingrediënten, dat is wat men leert bij Joricious Delicious Sushiworkshop. Joricious Delicious catering (biologisch-vegetarisch-macrobiotisch) is een net gestartte onderneming die zich richt op mensen die houden van heerlijk, puur en gezond eten. Naast sushiworkshops kookt Joris op locatie voor groepen en verzorgt (party)catering.
Bij de workshop wordt met zoveel mogelijk lokaal geproduceerde ingrediënten gewerkt. Volkorenrijst in plaats van witte, zorgt voor een heerlijk voldaan gevoel na een paar stukjes sushi. Vis blijft gewoon lekker vrij zwemmen, want er worden andere eiwitproducten gebruikt, zoals gemarineerde tempeh en tofu.
Na de workshop hebben de deelnemers ook meteen wat opgestoken over volwaardige gezonde, pure voeding. Joris verwacht dan ook dat het een inspirerende en interessante middag wordt.
Als de datum ongelegen is, kan de workshop ook op uw locatie geven worden bij minimaal 8 deelnemers en redelijk in de buurt van A'dam.
Klik hier voor de flyer met het programma.
Voor opgave en meer informatie: Joris Holtermans

Abonneren
Vacatures
- Manager Quality Assurance (QA)
- Accountmanager Data Management - Agri
- Head Grower Greenhouse Canada
- Lead Auditor Kwaliteit & Processen
- Junior account manager
- Accountmanager
- Teeltmanager Proces en kwaliteit
- Senior Commercieel Manager
- Commercieel medewerker / Verkoper AGF
- Keurmeester AGF
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- PFAS gevonden in biologische eieren in Denemarken
- Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- Uniek korte-keten-concept van graan tot brood gepresenteerd
- "Wij maken bio-pindakaas met hart en ziel, daarom maken wij kans tegenover het grote geld"
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
Top 5 - afgelopen maand
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-30 Waarom komt biologisch boeren maar niet van de grond?
- 2023-01-26 Biologisch blijkt crisisbestendig tijdens algemene inflatie
- 2023-01-25 Fotoreportage 36ste editie SIVAL
- 2023-01-25 Avondklas zaadteelt in de biologische landbouw
- 2023-01-24 Moestuincursus door Jan Weijsenfeld in Empe
- 2023-01-23 Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- 2023-01-20 Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- 2023-01-18 Biobeurs goed van start ondanks afwezigheid minister Adema
- 2023-01-18 Driedelige documentaireserie: De bodem bereikt
- 2023-01-17 Melkvee Studiedagen Reudink op 24 januari en 9 februari
- 2023-01-16 Braziliaanse boeren op bezoek bij Nederlandse boeren bij Veld en Beek
- 2023-01-16 "De pioniers hebben nu echt de wind in de rug nodig, geef uitvoering aan het Groenboerenplan"
- 2023-01-13 De Smaakspecialist presenteert nieuw assortiment tijdens de Biobeurs
- 2023-01-13 Hoe tover je een onooglijke groente om in iets lekkers?
- 2023-01-13 Horecava 2023: omschakelaars en nieuwkomers
- 2023-01-12 Biokennisweek: highlights voor MarCom professionals
- 2023-01-12 Masterclass ‘Alle kleine beestjes helpen’ door Marc Siepman
- 2023-01-12 Overnachten tijdens de Biobeurs? Spoedige opgave is gewenst
- 2023-01-11 Ruim een kwart van de Nederlanders voelt zich slecht na een ongezonde snack
- 2023-01-10 Odin verzorgt 4 workshops tijdens Biokennisweek