Sushi maken met biologische en vegetarische ingrediënten, dat is wat men leert bij Joricious Delicious Sushiworkshop. Joricious Delicious catering (biologisch-vegetarisch-macrobiotisch) is een net gestartte onderneming die zich richt op mensen die houden van heerlijk, puur en gezond eten. Naast sushiworkshops kookt Joris op locatie voor groepen en verzorgt (party)catering.
Bij de workshop wordt met zoveel mogelijk lokaal geproduceerde ingrediënten gewerkt. Volkorenrijst in plaats van witte, zorgt voor een heerlijk voldaan gevoel na een paar stukjes sushi. Vis blijft gewoon lekker vrij zwemmen, want er worden andere eiwitproducten gebruikt, zoals gemarineerde tempeh en tofu.
Na de workshop hebben de deelnemers ook meteen wat opgestoken over volwaardige gezonde, pure voeding. Joris verwacht dan ook dat het een inspirerende en interessante middag wordt.
Als de datum ongelegen is, kan de workshop ook op uw locatie geven worden bij minimaal 8 deelnemers en redelijk in de buurt van A'dam.
Klik hier voor de flyer met het programma.
Voor opgave en meer informatie: Joris Holtermans
Abonneren
Vacatures
Biologisch–vegetarische sushiworkshop in Amsterdam: 21 juli
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-28 Demodag biodivers telen: 9 oktober
- 2023-09-28 Fotoreportage: Verrassend veel bio-producten op Taste of Tavola
- 2023-09-26 Korte cursus 'Duurzaamheid, natuur en milieu' bij IVN Westerveld
- 2023-09-26 Agroforestry binnen de melkveehouderij – demodag bij Boerderij tussen de Hagen: 9 oktober
- 2023-09-25 Resultaten 2024 Trendrapport Nederlandse en Belgische foodsector
- 2023-09-25 Vereniging 013Food organiseert informatief bio-ontbijt met 'Bio boeren uit de buurt'
- 2023-09-22 Resistentie maakt het verschil tijdens de Discovery Field Days en Hydro Demo Days Enza Zaden
- 2023-09-21 Zelf bio-pompoenen oogsten in de Westbeemster: 23 september
- 2023-09-21 Vlaamse bio-boeren ontdekken technische nieuwigheden op vakbeurs in Frankrijk
- 2023-09-21 Fotoreportage bio-exposanten Gastvrij Rotterdam 2023
- 2023-09-20 23 september: Duurzame markt in Leeuwarder Foodhal
- 2023-09-20 Triodos Festival trekt meer dan 8.000 bezoekers
- 2023-09-19 Thema BioBorrel maandag 9 oktober is 'Glyfosaat: NEE'
- 2023-09-19 19 mei 2024: BD Feest van de Eeuw
- 2023-09-14 "Nodig politici uit op het erf"
- 2023-09-14 Ontdek de nieuwste trends en smaken op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023: 2 en 3 oktober
- 2023-09-13 Erfbijeenkomst: Hoe ziet de toekomst van een agrarisch bedrijf eruit?
- 2023-09-13 Biologische sector bijeen in Augsburg
- 2023-09-13 Biodyneren in de nazomer
- 2023-09-12 Bezoek een kas in België als groep of vereniging