BioCultura: 8 tot en met 11 november in Madrid

De internationale vakbeurs BioCultura zal plaatsvinden van 8 tot en met 11 november 2012 in Madrid. Deze beurs is gericht op biologische producten en verantwoorde consumptie.

BioCultura wordt jaarlijks gehouden in Barcelona, Madrid en Valencia. In Madrid beleeft BioCultura haar 28e editie. Meer dan 18.000 verwijzingen naar biologische voedingsmiddelen vormen de grootste sector van de beurs, naast andere sectoren zoals hygiënische producten en cosmetica met gecertificeerde ingrediënten, bio-textiel, eco-materialen, meubels en interieurdecoratie, hernieuwbare energietherapieën en aanvullende medicatie, besparen en recyclen, ecologie, milieu, plattelandstoerisme en verzorgingshuizen, speelgoed, ambachten, muziek, boeken en tijdschriften.

BioCultura is bestemd voor professionals die dichterbij de wereld van levensvriendelijke producten willen komen. Bedrijven krijgen de gelegenheid om via BioCultura hun doelgroep aanbiedingen te doen en van dienst te zijn, en daarbij nieuwe klanten aan te trekken.

Vida Sana Association en IFEMA, beursorganisator Madrid hebben als doel deze beurs te optimaliseren als waardevol instrument voor alle bedrijven die een meer professionele markt zoeken en hun positie willen versterken op nationaal en internationaal niveau.

Het Selectiecommittee van BioCultura bestaat uit een technisch team van BioCultura en INTERECO, vertegenwoordigd door het Organic Farming Committe of the Community of Madrid (CMEA) en technici en professionals uit alle aanwezige sectoren.

Kijk op deze website voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven