Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pimp Your Kids viert 5-jarig bestaan met lancering nieuw organic label

In de webshop van Pimp Your Kids draait alles om kleur, hippe en stoere prints, vrolijkheid, een vleugje retro en originaliteit. De kleding is verkrijgbaar in de maten 38 (prematuur) tot ongeveer maat 152, ook wordt er kleding verkocht voor dames en zwangere dames. Pimp Your Kids heeft diverse mooie merken in haar assortiment zoals Duns Sweden, Albababy en sinds kort het nieuwe organic merk Baby Babywear. De shop heeft in 2007 haar virtuele deuren geopend en bestaat dit jaar alweer 5 jaar! Omdat www.pimpyourkids.com zo'n succes bleek, is in 2011 besloten om een winkelpand te openen. Deze winkel heet Kattenkwaad en is te vinden op de Kattenstraat 12 in Culemborg. Vanwege het 5-jarig bestaan geeft de shop 10% korting weg op het hele assortiment (code 'PYK5').
 

Nieuw organic babykledingmerk Baba Babywear

Pimp Your Kids heeft onlangs het mooie Belgische merk Baby Babywear naar Nederland gehaald. Dit nieuwe merk staat voor mooie, hippe, betaalbare en duurzame babykleding. De hele collectie wordt gemaakt in 100% interlock katoen, een stevige en hele zachte kwaliteit katoen. Baby Babywear werkt uitsluitend met biologisch katoen afkomstig uit Turkije met een gecertificeerde leverancier die werkt met het ECO label. De kleding bestaat onder andere uit jumpsuits en salopets in effen kleuren en vrolijke prints zoals tulpen, vissen, peren en appelen. Je hebt al een vrolijke organic salopet voor 18,95 euro.


Pimp Your Kids & Kattenkwaad

In mei 2007 heeft Pimp Your Kids de webwinkel gelanceerd en werd gestart met het verkopen van merken die je nauwelijks in Nederland zag. Dit waren voornamelijk Scandinavische merken als Smafolk, Metsola, AlbaBaby en Plastisock. Het grootste deel van de collectie bestaat uit merken die begaan zijn met mens en milieu. Deze merken hebben het Oeko-tex 100 keurmerk en de kledingstukken zijn gemaakt van biologisch katoen en/of fairtrade. Onlangs heeft Pimp Your Kids het Belgische merk Baba Babywear kunnen toevoegen aan deze mooie lijst organische labels.
 
Omdat de webwinkel dit jaar 5 jaar bestaat en iedereen de gelegenheid wilt geven hiervan te profiteren, geeft de shop 10% korting op het hele assortiment van www.pimpyourkids.com. Met code 'PYK5' wordt de 10% korting direct in mindering gebracht op het totaalbedrag.
Publicatiedatum: