Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioBOX zomerspaarcampagne 2012

Na het succes van de BioBOX zomerspaarcampagne van vorig jaar organiseert Udea die deze zomer weer. Met de spaarcampagne worden consumenten tijdens de zomermaanden beloond met een BioBOX boodschappendoos gevuld met biologische producten ter waarde van ruim 50 euro door van 2 juli tot en met 2 september stempels te sparen.De consument ontvangt bij iedere 12,50 euro aan boodschappen een stempel. Volle spaarkaarten met 30 stempels kunnen ingeleverd worden tot en met 16 september. Bij een volle spaarkaart ontvangt de consument de BioBOX ter waarde van ruim 50 euro. Bij elk product in de boodschappendoos hoort een achtergrondverhaal dat wordt beschreven in het ‘verhaal achter de barcodes’ boekje dat ook in de doos zit. In dit boekje zal de consument verschillende vouchers vinden om de versproducten op te halen in de winkel.

Het thema 'BioBOX, de verhalen achter onze barcodes' geeft de campagne een 'eigen' invulling, die past bij de uitgangspunten van onze branche.

De BioBOX is een initiatief van Udea, Bakkerij Verbeek en De Zaai-Ster. Deelname staat open voor afnemers van Udea en De Zaai-Ster. Inschrijven kan nog tot en met 28 juni. Voor meer informatie over deelname aan deze spaarcampagne kunt u contact opnemen met Ilona Dielis via idielis@udea.nl. Klik hier voor de flyer.
Publicatiedatum: