Stomerij Puur: stomen met biologisch afbreekbare producten

Stomerij Puur is de nieuwe stomerij voor Amsterdam Buitenveldert, Amstelveen en de Zuidas. De stomerij is gevestigd aan de Buitenveldertselaan 36 in Amsterdam Buitenveldert. Stomerij Puur staat voor kwaliteit, milieuvriendelijkheid, bereikbaarheid en ruime openingstijden. Naast de stomerij in Buitenveldert is er een servicepunt in de Biologische Dagwinkel in Diemen.

De reiniging van de kleding duurt standaard maximaal één werkdag. In urgente gevallen kunnen zij in overleg een spoedservice aanbieden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Milieuvriendelijk

Er worden geen chemicaliën gebruikt maar uitsluitend biologisch afbreekbare producten. Solvon K4 is milieuvriendelijker, biologisch afbreekbaar en er wordt ook nog eens minder energie gebruikt.

Stomerij Puur biedt kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs. De stomerij is zeven dagen per week geopend. Eigenaar Marco Koopman: "Klantvriendelijkheid staat bij mij hoog in het vaandel en nee ken ik niet, er is geen probleem wat niet opgelost kan gaan worden."

Bron: Dichtbij

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.