Organiseren belangrijkste bio-vakbeurs in Latijns-Amerika

NürnbergMesse Brasil en Francal Feiras kondigen samenwerking aan

De NürnbergMesse Brasil en Francal Feiras, twee van de belangrijkste beursorganistoren van Brazilië hebben aangekondigd dat zij de beurzen voor biologische producten gaan samenvoegen. Het resultaat van de samenwerking zal in juni 2013 zichtbaar worden. Dan zal 'Bio Brazil Fair/BioFach América Latina' het grootste zakelijke platform voor het bio-segment zijn.

Volgens Abdala Jamil Abdala, voorzitter van Francal Feiras, versterkt de samenwerking de rol van Bio Brazil Fair als belangrijke hefboom voor de activiteiten van de bio-sector in Brazilië. "Door de samenwerking met BioFach America Latina zal het evenement een meer internationaal karakter krijgen en een groter aantal kopers aanspreken. Dit zal de mogelijkheden voor producenten en verwerkers vergroten."

"Dit is de beste manier om positieve resultaten voor de Braziliaanse markt te bereiken. Daarnaast zal de samenwerking de mogelijkheden voor professionals vergroten. Dit geldt voor alle spelers op de Braziliaanse markt en de rest van de wereld", reageert Ligia Amorim van NürnbergMesse Brasil.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven