Raspberry-Maxx kan terugkijken op een geslaagde eerste Zomerse frambozendag, afgelopen zondag 24 juni. "De ochtend was gelukkig droog en hierdoor kon alles doorgaan", vertelt Henny van Bergeijk.

"Er volgen nog twee Zomerse frambozendagen namelijk 1 & 8 juli waarop we natuurlijk hopen op zomerse temperaturen. Zondag 1 juli kun je je nog opgeven voor het picknicken tussen de frambozen en op zondag 8 juli kun je je opgeven voor een Frambozig viergangendiner in samenwerking met boerderij Heijerhof uit Baexem.Op deze twee zondagen is Raspberry-Maxx open van 10:00 tot 18:00 uur en iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen op de biologische frambozenkwekerij. "Er is een speurtocht voor de kinderen of schilder mee aan onze frambozenkeet. Neem ook een kookboek mee waar je op bent uitgekeken of niet meer gebruikt en ruil het voor een kookboek van een ander. Gewoon voor de fun."

Ook kan men gratis aansluiten voor de rondleidingen over de kwekerij. Het belangrijkste is volgens Henny om te genieten van frambozen en de sfeer op de kwekerij.