Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nog twee Zomerse frambozendagen te gaan

Geslaagd frambozenontbijt bij Raspberry-Maxx

Raspberry-Maxx kan terugkijken op een geslaagde eerste Zomerse frambozendag, afgelopen zondag 24 juni. "De ochtend was gelukkig droog en hierdoor kon alles doorgaan", vertelt Henny van Bergeijk.

"Er volgen nog twee Zomerse frambozendagen namelijk 1 & 8 juli waarop we natuurlijk hopen op zomerse temperaturen. Zondag 1 juli kun je je nog opgeven voor het picknicken tussen de frambozen en op zondag 8 juli kun je je opgeven voor een Frambozig viergangendiner in samenwerking met boerderij Heijerhof uit Baexem.



Op deze twee zondagen is Raspberry-Maxx open van 10:00 tot 18:00 uur en iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen op de biologische frambozenkwekerij. "Er is een speurtocht voor de kinderen of schilder mee aan onze frambozenkeet. Neem ook een kookboek mee waar je op bent uitgekeken of niet meer gebruikt en ruil het voor een kookboek van een ander. Gewoon voor de fun."

Ook kan men gratis aansluiten voor de rondleidingen over de kwekerij. Het belangrijkste is volgens Henny om te genieten van frambozen en de sfeer op de kwekerij.
Publicatiedatum: