Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leon Hijweege, Biosphera:

"Groot aanbod bio-perziken op de markt"

Tholen - Het steenfruitseizoen is in volle gang en naast conventioneel is er ook biologisch steenfruit op de markt. Het Spaanse bedrijf Biosphera heeft sinds januari 2012 een verkoopkantoor in Nederland en is met name gespecialiseerd in Spaans biologisch steenfruit. Leon Hijweege, verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland en België geeft aan dat het seizoen redelijk goed is begonnen. "De markt was toen nog vrij leeg. Dus konden er goede prijzen worden behaald."



Biosphera heeft een volledig aanbod biologisch steenfruit waaronder perziken, nectarines, pruimen, kersen en abrikozen. "Op het moment is de marktsituatie een ander verhaal. Er is een ruimer aanbod en vooral van perziken zijn er eigenlijk te veel volumes op de markt. Dit zorgt voor een druk op de markt en wisselende prijzen."



"Toch lopen de producten over het algemeen redelijk weg. Het wachten is nog op het mooie weer: als het zonnetje weer gaat schijnen, verwachten we dat de vraag zeker gaat stijgen. Het is voor de komende weken spannend hoe het allemaal gaat verlopen. Zeker voor ons, nu we voor het eerst in Nederland en België actief zijn. We kunnen in ieder geval zeggen dat de smaak van de producten naarmate het seizoen vordert, steeds beter wordt."



Het steenfruit van Biosphera wordt geleverd aan diverse groothandels en supermarkten in Nederland en België.



Voor meer informatie:

Leon Hijwege
Biosphera
Tel. : +31 10 260 1974
Fax : +31 10 260 1972
Movil : +31 62 523 4501
Skype : leon.biosphera
E-mail : leon@biosphera.es
www.biosphera.es

Auteur: Gertrude Snoei
Publicatiedatum: