Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Folder 'Fietstocht biologisch/duurzaam Barneveld e.o.' komt uit

De Denktank Klimaat & Duurzaamheid presenteert op vrijdag 22 juni 2012 de nieuwe folder 'Fietstocht biologisch/duurzaam Barneveld e.o.'. De folder is een initiatief van de Denktank en is gerealiseerd dankzij een bijdrage uit het Ontwikkelingsfonds Platteland van de gemeente Barneveld.



De fietstochten in de route brengen de fietser langs 18 bedrijven die op biologische en/of duurzame wijze groenten en fruit telen, kaas, zuivel en ijs maken, vlees op biologische wijze produceren, fairtrade artikelen verkopen et cetera. De gegevens van de bedrijven staan in de folder vermeld. Op deze wijze vraagt de Denktank aandacht van inwoners en toeristen voor streekgebonden producten: puur, eerlijk en vol van smaak.

Om zoveel mogelijk inwoners kennis te laten maken met de streekgebonden producten, wordt de folder met de huis aan huis krant Donderdagkrant op donderdag 28 juni 2012 verspreid in de gemeente Barneveld. Alle verblijfsrecreatieve bedrijven in de gemeente Barneveld ontvangen ook de folder zodat deze, gratis, verstrekt kan worden aan toeristen. Belangstellenden kunnen de folder ook afhalen in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein en u kunt de folder downloaden via onderstaande link.
Publicatiedatum: