Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ko-Kalf boerderijenwandeltocht op zaterdag 30 juni

Voor de zesde keer organiseert Ko-Kalf (uit Elburg) de boerderijenwandeltocht. Een tocht die leidt over landgoederen, kerkpaden en door de tuinen van A. Vogel. Er zijn routes van 5, 10, 20, 30 en 40 kilometer.

De startplaats van de routes is op de boerderij van Ko-Kalf aan de Schouwenburg 3 in 't Harde (nabij Eperweg 7). Vanaf 08:00 uur kunt u starten met de routes. Voor leden van een wandelsportorganisatie is het inschrijfgeld 2 euro voor niet-leden is dit 3 euro. Een herinnering is tegen kostprijs te verkrijgen.

Ko-Kalf doet op zaterdag 23 juni overigens ook mee aan Lekker naar de Boer. Er wordt weer een gevarieerd programma gepresenteerd met diverse activiteiten en
kramen. De kinderen is de organisatie ook deze keer niet vergeten. Speciaal voor hen verzorgt 'De Lindehof' een workshop. Tijdens deze workshop kunnen ze koeien van papier-maché beplakken met papier of verven of een mobile maken van boerderijdieren.
De kosten voor het meedoen bedragen 5 euro.

Kijk voor meer informatie over Ko-Kalf en de activiteiten op www.ko-kalf.nl.

Publicatiedatum: