Raspberry Maxx organiseert Zomerse frambozendagen 2012

Drie zondagen (24 juni, 1 juli, 8 juli) op een rij genieten van frambozengerechten, leuke activiteiten voor volwassene en kinderen in de Raspberry Maxx-sfeer. Henny en Carlo zijn de eigenaren van de biologische frambozenkwekerij te Meijel. Jaarlijks organiseren zij de zomerse frambozendagen om het publiek te laten genieten van de heerlijke gerechten die worden gemaakt van de zelfgekweekte frambozen.Iedere Frambozendag staat in het teken van een bijzondere Frambozenactiviteit zodat de Frambozentijd gevierd kan worden door alle frambozenliefhebbers:

  • De eerste zondag 24 juni, het inmiddels beroemde Frambozenontbijt tussen de frambozenstruiken in Meijel. Heel veel lekkers met frambozen en een fruitig begin van de dag. Gezellig met zijn allen aan lange tafels genieten van een uitgebreid ontbijt met een passend muziekje erbij. Het ontbijt begint om 10:00 uur. Opgeven kan t/m 21 juni.
  • Zondagmiddag 1 juli: Zomerse Frambozendagen, gezellige picknick met vrienden of familie tussen de frambozenstruiken bij Raspberry Maxx in Meijel. Romantische met zijn tweeën of gezellig met het hele gezin of vrienden genieten tussen de frambozenstruiken. De picknickmand word rijkelijk gevuld met allemaal heerlijkheden. Picknickmand bestellen kan tot en met 28 juni.
  • Zondagmiddag 8 juli: Zomerse Frambozendagen, 4-gangen Frambozig diner tussen de frambozen. In samenwerking met biologische boerderij Heijerhof in Baexem bieden we u dit jaar een Frambozig 4-gangen diner tussen de frambozenstruiken. Om ongeveer 17:00 uur word u verwacht voor een hapje en drankje en we willen om 18 uur beginnen met de eerste gang. Opgeven kan tot en met 5 juli.

Afgelopen jaren is er al veel aandacht besteed aan hun frambozenfarm die op een bijzondere manier tot stand is gekomen. Nog steeds zijn Henny en Carlo actief om op speciale wijzen hun frambozen onder de aandacht te brengen. Vrienden van Raspberry-Maxx zullen deze dag extra in het zonnetje worden gezet en de organisatie wil hen graag ontmoeten.Carlo neemt je mee voor een rondleiding over de farm waar hij dagelijks werkzaam is tussen de frambozenstruiken die op biologische wijze geteeld worden. Raspberry-Maxx biedt werk aan jonge mensen die extra begeleiding en hulp nodig hebben en vaste werkplek, leerplek of dagbesteding.

Het Frambozenterras is geopend en hier kunt u van onze heerlijke frambozenproducten genieten. Er zijn verschillende kraampjes, onder andere kookboeken ruilen, schilderen, een puzzeltocht voor kinderen, yoga in de buitenlucht. En kraampjes waar je lekker kunt snuffelen met onder andere Nepalese producten, Hart et Cetera, brocante, allerlei lekkere thee en speciale biologische producten en paddenstoelen. Kortom alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke zomerdag.

Datum: zondag 24 juni, 1 juli en 8 juli 2012
Tijden: 10:00 uur tot 18:00 uur
Locatie: Raspberry-Maxx, Steenoven 28, 5768 PK Meijel
Kosten: Toegang is gratis
Prijzen en reserveringen voor Frambozenontbijt, Frambozenpicknick en 4-gangen Frambozig diner zijn te vinden op de website: www.raspberry-maxx.nl.

Aanmelden en reserveren: info@raspberry-maxx.nl en www.raspberry-maxx.nl

Voor meer informatie: Henny van Bergeijk 077 4669209 of 06 43037088

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven