Bio-ondernemers grijpen naast het Groene Lintje in Lansingerland

Het bestuur van GroenLinks Lansingerland heeft acht personen en bedrijven in Lansingerland genomineerd voor het zogenoemde Groene Lintje; voor mensen die zich inzetten voor een groene omgeving. Iedereen kon zijn of haar stem uitbrengen op deze kandidaten en zaterdagochtend 9 juni werden de prijswinnaars bekend gemaakt bij een van de winnaars van vorig jaar: de ecologische boerderij van Alfredo de Lotto in Berkel en Rodenrijs.

De nominaties werden door inwoners van Lansingerland aangedragen: Jeanne Rutgers, Rotta, de stichting Zwerfvuil, Imme de Wilde, biologisch teler Pieter de Vogel, de cradle to cradle woning, de kaasboerderij en Bio-Center ZANN. Op de website van GroenLinks konden alle bezoekers hun stem uitbrengen. Van de ruim 350 stemmen ging bijna de helft van elke groep naar de uiteindelijke winnaars: de 10-jarige Imme de Wilde die actie ondernam tegen de kap van bomen in Bleiswijk en de familie Van der Burg van de Berkelse kaasboerderij.

Bron: De Heraut Online

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.