Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-ondernemers grijpen naast het Groene Lintje in Lansingerland

Het bestuur van GroenLinks Lansingerland heeft acht personen en bedrijven in Lansingerland genomineerd voor het zogenoemde Groene Lintje; voor mensen die zich inzetten voor een groene omgeving. Iedereen kon zijn of haar stem uitbrengen op deze kandidaten en zaterdagochtend 9 juni werden de prijswinnaars bekend gemaakt bij een van de winnaars van vorig jaar: de ecologische boerderij van Alfredo de Lotto in Berkel en Rodenrijs.

De nominaties werden door inwoners van Lansingerland aangedragen: Jeanne Rutgers, Rotta, de stichting Zwerfvuil, Imme de Wilde, biologisch teler Pieter de Vogel, de cradle to cradle woning, de kaasboerderij en Bio-Center ZANN. Op de website van GroenLinks konden alle bezoekers hun stem uitbrengen. Van de ruim 350 stemmen ging bijna de helft van elke groep naar de uiteindelijke winnaars: de 10-jarige Imme de Wilde die actie ondernam tegen de kap van bomen in Bleiswijk en de familie Van der Burg van de Berkelse kaasboerderij.

Bron: De Heraut Online
Publicatiedatum: