Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Moet als je wilt dat klanten je serieus nemen"

Vanaf 2013 alleen nog bio-katoen in outdoorkleding Jack Wolfskin

Vanaf de zomercollectie van 2013 zal outdoorkledingfabrikant Jack Wolfskin. alleen nog maar gecertificeerd biologisch katoen gaan gebruiken in alle producten die katoen en katoenmengsels bevatten. Dit is het resultaat van de ontwikkeling van de onderneming over de afgelopen jaren.

In de Jack Wolfskin-producten die uitsluitend van katoen gemaakt zijn zit al vele jaren biologisch katoen, maar vanaf volgende zomer zullen alle technische katoenmengsels zoals Function 65 niet langer conventioneel geteeld katoen bevatten.

"Onze overtuiging heeft geleid tot het besluit om uitsluitend biologisch katoen te gaan gebruiken, ook al was het een uitdaging om aan alle eisen te voldoen", zegt Christian Brandt van Jack Wolfskin. "We wilden onze klanten niet misleiden door slechts een klein percentage biologisch katoen te gebruiken. Als je wilt dat klanten je serieus nemen, moet je over de hele linie biologisch katoen gebruiken."

Voor de klanten zal met de overgang naar biologisch katoen niets veranderen. Jack Wolfskin zal zelfs de prijzen tot een aantrekkelijk niveau gaan verlagen voor de zomer van 2013.


Publicatiedatum: