"Moet als je wilt dat klanten je serieus nemen"

Vanaf 2013 alleen nog bio-katoen in outdoorkleding Jack Wolfskin

Vanaf de zomercollectie van 2013 zal outdoorkledingfabrikant Jack Wolfskin. alleen nog maar gecertificeerd biologisch katoen gaan gebruiken in alle producten die katoen en katoenmengsels bevatten. Dit is het resultaat van de ontwikkeling van de onderneming over de afgelopen jaren.

In de Jack Wolfskin-producten die uitsluitend van katoen gemaakt zijn zit al vele jaren biologisch katoen, maar vanaf volgende zomer zullen alle technische katoenmengsels zoals Function 65 niet langer conventioneel geteeld katoen bevatten.

"Onze overtuiging heeft geleid tot het besluit om uitsluitend biologisch katoen te gaan gebruiken, ook al was het een uitdaging om aan alle eisen te voldoen", zegt Christian Brandt van Jack Wolfskin. "We wilden onze klanten niet misleiden door slechts een klein percentage biologisch katoen te gebruiken. Als je wilt dat klanten je serieus nemen, moet je over de hele linie biologisch katoen gebruiken."

Voor de klanten zal met de overgang naar biologisch katoen niets veranderen. Jack Wolfskin zal zelfs de prijzen tot een aantrekkelijk niveau gaan verlagen voor de zomer van 2013.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven