Op 27 mei 1987 werd de voorloper van de biologische AGF-verkoopcoöperatie Nautilus opgericht. Afgelopen zaterdag 2 juni werd het 25-jarig jubileum gevierd met een groot feest op de Floriade in Venlo, met meer dan 300 genodigden uit alle geledingen en relaties met partners en kinderen.


De zaal was goed gevuld tijdens het officiële gedeelte van deze dag.

De dag werd begonnen met koffie en natuurlijk Limburgse vlaai, daarna volgden toespraakjes en was er de première van de nieuwe Nautilus-film (te zien op www.nautilusorganic.nl). Aansluitend volgde een lunch en hierna was er gelegenheid om al het moois van de Floriade te bekijken. Om 16:00 uur werd iedereen in de feestzaal terugverwacht.


De geïnterviewde telers.

Vervolgens werd gediscussieerd over hoe het begon, hun visie, hun producten en hoe de toekomst van Nautilus er uit zal zien. Ook de geheel vernieuwde website van Nautilus werd hier ten doop gehouden (www.nautilusorganic.nl).

Na het officiële gedeelte volgde een fantastische feestavond met een warm/koud buffet en gezellige muziek gespeeld door een big-band met zangeres, waarop door velen gedanst werd.

Al met al een zeer geslaagd en succesvol feest van een springlevende coöperatie met een compleet bio-AGF-assortiment, die klaar is voor de toekomst.