Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Moet plaatsmaken voor voetbalvelden

Aanhangers blijven vechten voor Nick's Organic Farm

Aanhangers van 'Nick's Organic Farm' in het Amerikaanse Potomac hebben eind mei weer een actie gehouden. Ze protesteerden tegen de plannen van de provincie om de velden van de 20 hectare grote bio-boerderij plaats te laten maken voor voetbalvelden. Ze zeggen dat al meer dan 50.000 mensen de online petities ondertekend hebben.



Nick Maravell, die al meer dan 32 jaar de biologische boerderij op provinciegrond runt, was ook aanwezig bij het protest. Hij gaf aan de strijd door te willen zetten. "Er zijn nog een aantal juridische kwesties in behandeling. Dus in onze ogen is de strijd nog niet voorbij."

Patrick Lacefield, woordvoerder van de provincie, zegt dat het een uitgemaakte zaak is. "We willen de openbare grond voor openbare doeleinden gebruiken. Als er geen school op Brickyard Road gebouwd kan worden, zal de boerderij plaats moeten maken voor voetbalvelden."



Het lijkt er op dat er een rechtszaak aan te pas zal moeten komen om de onenigheid op te lossen. De provincie wil ergens volgend jaar de nieuwe voetbalvelden aan gaan leggen.

Klik hier om een filmpje te bekijken.

Bron: muFOX.com
Publicatiedatum: