Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Honingraat te dicht bij basketbalveld van de president?

Boek uitgebracht over bio-moestuin van Michelle Obama

Michelle Obama scoort punten bij de Amerikanen met haar biologische moestuin bij het Witte Huis. De 'First Lady' laat geen kans schieten om te pronken met haar moestuin. In de tuin worden onder meer aubergines, erwten, frambozen, kolen, knoflook, meloenen, paprika's, tomaten en courgettes geteeld.Er is nu een 271 pagina's tellend boek met foto's uitgebracht, dit met de titel 'American Grown: The Story of the White House Kitchen Garden and Gardens Across America'). De lezer leert over wat er wel en niet groeit, waarom frambozen en ramen niet samen kunnen en wat moet er gebeuren als een zwerm kevers de komkommerteelt komt bedreigen?

Met wat humor vertelt de First Lady over de bezorgdheid van de president over de honingraat. Deze is volgens hem te dicht bij zijn basketbalveld geplaatst.

Michelle Obama was al op het idee gekomen voor de tuin, zelfs voordat het ooit duidelijk was dat ze ooit zou verhuizen naar het Witte Huis. Kijkend naar de epidemie van obesitas in de VS wilde ze iets doen. In 2009 kon ze haar idee echt tot uitvoering brengen.

Bron: Wort.lu
Publicatiedatum: