Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische theeschenkerij opent in Heemskerk

De nieuwe winkel Goed voor Elkaar, waar ze een biologische theeschenkerij combineren met de verkoop van tweedehands kleding, is bijna zo ver om de deuren te openen.

Het pand aan de Maerten van Heemskerckstraat 18 in Heemskerk, is binnen één maand dankzij vele vrijwilligers omgetoverd van een lege ruimte, naar een dagbestedingplek. Vanaf 1 juni gaan cliënten met een geestelijke- of lichamelijke beperking hier aan de slag, met onder andere taken als: taarten bakken, accessoires verpakken of kleding ordenen.Initiatiefneemster Esther Duineveld werkt samen met Linda Verheijden. Samen hadden ze de tweedehands kinderkledingwinkel 'Twee-de-handjes', maar daar ontbrak iets. "Als klanten kwamen struinen door de kleding, misten ze een kopje thee of koffie. Zo ben ik op het idee gekomen om dit te realiseren en Goed voor Elkaar van de grond te brengen samen met vrijwilligers en oproepkrachten", vertelt de initiatiefneemster.

Vrijdag om 12:30 uur wordt de winkel officieel geopend, met om 13:30 uur een optreden van The Garden of Love, bekend van het programma Down met Johnny rocks. "Ik vind het super spannend. Na een jaar lang zwoegen met flinke diepe dalen, gaat het nu eindelijk gebeuren", straalt Esther Duineveld.

De winkel heeft nog ruimte voor PGB-cliënten om het team te versterken. Tweedehands kleding is altijd welkom.

Voor meer informatie: www.goed-voor-elkaar.nl

Bron: Dichtbij|Noord-Kennemerland
Publicatiedatum: