Tholen - Dolomiti IJssalon in Den Haag heeft een nieuw logo ontwikkeld. En voor het aankomende seizoen wordt ook een nieuwe ijssoort geïntroduceerd. Het betreft dadelijs met walnoten. "Hiermee hebben we een primeur in Nederland. Het is honderd procent natuurlijk dadelijs met walnoten", vertelt Maria Costella.Maria heeft onlangs zelf dadels gevuld met walnoten gegeten. Dit vond ze zo lekker, dat ze op het idee kwam om deze ingrediënten in ijs te verwerken. Hiermee wordt het ijsassortiment van Dolomiti aangevuld met wéér een bijzondere smaak. "De smaak is ook heel goed gelukt, we zijn er heel blij mee."
Het ijs zal vanaf februari verkrijgbaar zijn in het ijssalon. En in een verpakking van een halve liter. Maria is ook gespecialiseerd in het maken van ijstaarten, daarin zal dit nieuwe ijs ook verwerkt worden.

Een voorbeeld van de ijstaart met dadels en walnoten
Workshops
Bij Dolomiti IJssalon worden ook workshops gegeven. Maria geeft aan dat dit eigenlijk boven verwachting gaat. "We krijgen heel positief commentaar. Ook de basiscursus ijsbereiding gaat erg goed." Tijdens de workshops heeft Maria al verschillende mensen laten proeven van de nieuwe ijssmaak. "Dit smaakte hen erg goed."Voor meer informatie:
Maria, Mario en Marisa Costella
Dolomiti IJssalon
Melis Stokelaan 13-15
2533 CM Den Haag
070 3677067
[email protected]
www.dolomitiijssalon.com