De bodem heeft de naam La Rustica gekregen. De tweesterrenchef bedacht naar aanleiding van deze primeur een recept: La Rustica by Onno Kokmeijer. Dat houdt in dat de bodem belegd is met een mix van verse courgette, aubergine, zongedroogde tomaatjes, troscherrytomaatjes, zwarte-olijventapenade, rucola en 3 soorten kaas.
Het formaat van de bijzondere pizza is 40 bij 20 centimeter. Ze is verkrijgbaar vanaf maandag 16 januari.
Natuurlijk
Directeur Philippe Vorst is verrukt over de krachtenbundeling tussen New York Pizza en sterrenchef Kokmeijer. Vorst: "Wij werken met 100 procent natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen en met weinig zout. Ook bij Onno staan de meest hoogwaardige ingrediënten centraal.""Met La Rustica heeft Kokmeijer een unieke smaakcombinatie gecreëerd, die door de extra dunne biologische volkoren bodem nog beter tot zijn recht komt."
Juiste bereiding
Kokmeijer: "Als chef-kok heb ik controle over alles dat mijn keuken uitgaat. Maar gezien de professionaliteit heb ik er het volste vertrouwen in dat New York Pizza elke La Rustica by Onno Kokmeijer op de juiste wijze bereidt en bij de consument aflevert.""Mijn bijdrage is de creativiteit waarmee ik met hun beste ingrediënten iets moois heb gemaakt voor een heel groot publiek."
Bron: Horeca Entree