Diergezondheidsplein BioVak vol!

Beursorganisator Sjoerd de Hoop toont op de BioVak met trots het diergezondheidsplein, met verschillende bijdragen voor gezondheidszorg met een duurzame, biologische visie. Gidi Smolders vertelt over antibioticavrije melkveehouderij, die vraagt om andere keuzes in bedrijfsstrategie bij mastitis en pootproblemen. De opfok van biologische kippen wordt getoond door Agromix Opfokintregratie en biologisch opfokker Willem Remeijnse.

Gespecialiseerde dierenartsen voor pluimvee-, varkens- en paardenhouderij zijn aanwezig om de BioVak-bezoekers wegwijs te maken in het nieuwe denken over diergezondheidszorg.

Er zijn ook verschillende voorbeelden van voedingsadditieven op basis van kruiden en algen om de natuurlijke weerstand bij de landbouwhuisdieren te versterken waardoor ingrepen met antibiotica vrijwel niet meer nodig zijn.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.