Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kerstsinaasappelen: fairtrade, bio, Demeter én transparant

Fairtrade koffie en bananen zijn tegenwoordig overal te krijgen, maar fairtrade sinaasappelen zie je niet overal. En bio, Demeter, fairtrade sinaasappelen, mét het persoonlijke verhaal van de teler zijn een bijzonderheid die je alleen maar bij Nature & More vindt. Sinds half december zijn ze weer te krijgen.



Navels van teler MAFA uit Egypte zijn sinaasappelen die je kerstgevoel zullen versterken. Met code 460 kun je op www.natureandmore.nl de duurzame prestaties van de teler bekijken. Het bedrijf besteedt onder andere veel aandacht besteed aan de alfabetisering en gezondheidszorg van zijn medewerkers, maar heeft ook een uitgebreid composteringsproject waarmee broeikasgasemissies worden gereduceerd. Als je dan ook nog weet dat MAFA sinds jaren '80 vruchtbaar land maakt van woestijnbodem, weet je dat je deze sinaasappelen met een schoon geweten kunt eten.

Nature & More is het 'trace & tell' systeem van Eosta. Aan de hand van de duurzaamheidsbloem, een integraal duurzaamheidsmodel, vertelt Nature & More het verhaal van de teler achter elk product, zodat consumenten een bewuste keuze kunnen maken.
Publicatiedatum: