Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking Natuurmonumenten en Arla

Met QR-code dichter bij de natuur

Natuurmonumenten en Arla, de producent van 100 procent natuurlijke zuivel, hebben een unieke samenwerking die de natuur in Nederland ten goede komt. Arla Foods Nederland ondersteunt de natuurontwikkeling en het beheer van Landgoed Oldenaller. Op ruim een miljoen pakken van Arla Biologisch staat de komende maanden een speciale QR-code waarmee je honderden natuurweetjes kunt scannen en lezen. Een originele manier van een partnerschap die de natuur dichter bij huis brengt.

Natuurmonumenten en Arla Foods Nederland hebben de handen ineen geslagen om de natuur dichter bij Nederlanders te brengen. Op de biologische zuivelpakken staan natuurweetjes die via een QR-code ontcijferd kunnen worden. Zo kom je er, zomaar aan de ontbijttafel achter dat mieren in de paartijd vleugels krijgen. Ze hebben die nodig om in de lucht te kunnen vrijen. Of je leert dat het jong van een dwergvleermuis slechts 1 gram weegt.

De verpakkingen van Arla Biologisch met QR-code liggen vanaf nu in de winkel.

Natuurmonumenten is blij met de bijzondere vorm van samenwerking met Arla Foods Nederland. "Het past goed bij de nieuwe communicatiestrategie, waarbij we verwondering voor en fascinatie over de natuur willen overbrengen. Deze actie is hier een sympathiek voorbeeld van. Wij hopen dat deze natuurweetjes mensen inspireren om ook daadwerkelijk de natuur in te gaan", aldus Conny Groot, Manager Partnerschappen en Bedrijven, Natuurmonumenten.
Publicatiedatum: