Receptenboek ‘Soep & Salade uit de keuken van Samaya' uitgebracht

Het receptenboek 'Soep & Salade uit de keuken van Samaya' is uit. In het boek staan dertig recepten, allen voorzien van een mooie kleurenfoto. De voor dit boek geselecteerde soepen en salades vormen een kleine bloemlezing van gerechten die bij de lunches van Samaya geserveerd worden. Sommige salades en soepen zijn gebaseerd op recepturen die ooit uit een kookboek overgenomen zijn. Andere recepten zijn door de koks bedacht of ter plekke spontaan ontstaan. Het boek is gedrukt op A5-formaat met een handige ringband.

Samaya

Samaya is een kleinschalig conferentiecentrum in het midden van het land, waar trainingen gegeven worden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Bij de start in 1998 is bewust gekozen voor een biologisch-vegetarische keuken. Op grond van de inkoop heeft Samaya vorig jaar als eerste conferentiecentrum het bio-certificaat van de horeca ontvangen.Aanbieding

Speciale aanbieding in de maand december: 12,50 euro. De normale prijs is 15,00 euro. Het receptenboek is te koop bij de receptie van Samaya.
Voor meer informatie: www.samaya.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.