Digitale deuren geopend

Uit eigen streek brengt de streek naar je toe

Op zoek naar meel gemalen door een echte molenaar, boerenkaas uit het Groene Hart, jam uit de Betuwe, gerookte knoflook of echte Zeeuwse boterbabbelaars? Uit eigen streek levert de parels uit eigen land gewoon thuis af. Men hoeft niet meer stad en land af te reizen voor de beste producten van Nederland. Dit heeft Uit eigen streek al gedaan.

Vanaf maandag 28 november is Nederland een webshop rijker. De digitale deuren van www.uiteigenstreek.nl zijn geopend. Uit eigen streek brengt de parels van Nederland bij jou thuis. De webshop biedt een uitgebreid assortiment aan streekproducten, van dranken tot aan zoetigheden en van smaakmakers tot aan ontbijtproducten. Het voordeel van Uit eigen streek is dat alle producten op één centrale plek verkrijgbaar zijn.

Op zoek naar een leuk cadeautje? Of naar een origineel relatiegeschenk? De cadeauservice van Uit eigen streek maakt dit mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een stoer mannenpakket, gevuld met Haarlems bier, ambachtelijke chips, mannenmosterd en boerenkaas. Uit eigen streek levert niet alleen een pakket met producten, maar een beleving. Een herinnering aan een vakantie in Zeeland, of aan oma's zelfgemaakte jam bijvoorbeeld.


Puur, (h)eerlijk & ambachtelijk

Pure producten veelal zonder kunstmatige toevoegingen. Op een eerlijke manier geproduceerd met behoud van natuur, milieu en dierenwelzijn. En allemaal ambachtelijk bereidt.

In Nederland is steeds meer behoefte aan puur en biologisch eten. Men wil bewust eten en geen ongezonde kant-en-klaar maaltijden meer. De producten van Uit Eigen Streek zijn voornamelijk biologisch en duurzaam geproduceerd. De meeste producten dragen het Eko- keurmerk.

Over uit eigen streek

Uit eigen streek is opgericht door Pauline Weuring. Haar interesse voor streekproducten is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Via haar blog vertelt zij hier over en deelt zij recept inspiratie. Iedere streek heeft zijn klassiekers, jam haal je natuurlijk uit de Betuwe en boterbabbelaars uit Zeeland. Meel komt van de molen en de knoflook die is in Nederland gerookt, net als dat de eieren voor de verse eipasta van Nederlandse scharrelkippen is.

Pauline is van mening dat je de puurheid echt moet kunnen proeven, de chips smaakt echt naar aardappel en de soep is zoals soep bedoeld is, puur, krachtig en vol van smaak. Via Uit eigen streek wil Pauline mensen kennis laten maken met deze producten.

Uit eigen streek is gevestigd in Haarlem en bezorgt landelijk. Het is ook mogelijk om pakketten gratis af te halen in Haarlem.

Neem snel een kijkje op www.uiteigenstreek.nl en breng de streek naar je toe!
Volg ons ook via Twitter (@uiteigenstreek) en Facebook (www.facebook.com/uiteigenstreek).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven