Volle borden en blije gezichten. Dit was volop te zien in 'Santa Barbara's Veterans Memorial Building' tijdens Thanksgiving. Er werd een speciale maaltijd opgediend en de chefkoks gebruikten gezonde recepten. Dit alles werd georganiseerd door de Organic Soup Kitchen.
Talloze vrijwilligers kwamen om te helpen, naar schatting zijn meer dan 500 maaltijden geserveerd. Het menu bestond uit veel meer dan soep. Gasten konden onder meer van kalkoen en allerlei bijgerechten genieten.
Het diner werd mede mogelijk gemaakt door de Santa Barbara County Food Bank en door financiële donaties. De groep serveert diners tijdens Pasen, Thanksgiving en Kerstmis. "Het belangrijkst ingrediënt is liefde", zegt Phyllis Cohen, één van de vrijwilligers.
"Het belangrijkst ingrediënt is liefde"
Biologisch Thanksgivingdiner trekt honderden mensen
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant
- 2022-05-04 "Na twee aspergeseizoenen die getekend werden door Corona, knallen we nu nog meer dan voorheen"
- 2022-05-03 The Farm Kitchen lanceert Climate Positive Award
- 2022-04-28 Bio-ijsthee Anne&Max nu ook verkrijgbaar voor thuis
- 2022-04-20 CDA-fractie tegen plan van eigen Wetenschappelijk Instituut voor minimumleeftijd fastfood
- 2022-04-07 Initiatiefnemers Eerlijk eten uit de streek bereiden complete lupine maaltijd bij DID-IT
- 2022-04-06 Luxe thuis dineren met Bio Proeflokaal @home
- 2022-03-29 Restaurant Logica maakt tafels van afgeschreven terrasbanken
- 2022-03-16 Horecabeurs Goes sterk terug in 2022
- 2022-03-01 Duurzame horecalocatie kunnen nu aangemeld worden voor Gaia Green Awards